Forside
EAN Alle produkter sendes GRATIS fra Norsk lager!
Levering Fri frakt – Rask levering!
TelefonTelefon: 21 38 35 44

Din handlekurv er tom

Perfekt

stars

7994

Bestill innen tiden løper ut,
og vi sender i dag!
Gjelder ikke helligdager


Læs hvad andre kunder mener

 
 
Skrevet av Bjørn Myran Tilføjet dato: torsdag 29 juni, 2017
 
 
Pulsoksymeter CMS 50D
Pulsoksymeter CMS 50D
 
Pulse Oximeter fungerer helt etter mine forventninger. Enkelt og lett forståelig i bruk.
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Martin Tilføjet dato: torsdag 30 marts, 2017
 
 
Eldoncard blodtypetest
Eldoncard blodtypetest
 
fantastisk! raskt levert, enkelt å kjør, og mye billigere enn å få testet på legekontoret. Anbefales..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Egil Tilføjet dato: fredag 17 marts, 2017
 
 
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
 
Blodtrykksmåler som er enkel å bruke. Håper den er pålitelig. Veldig rask levert.
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Henning Melsom Tilføjet dato: tirsdag 28 februar, 2017
 
 
Pulsoksymeter CMS 50D
Pulsoksymeter CMS 50D
 
Nøyaktig. Sjekket mot dyrere måler. Enkelt og lett.
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Roy O. Hovlistuen Tilføjet dato: lørdag 25 februar, 2017
 
 
Blodtrykksmåler - Beurer BM35
Blodtrykksmåler - Beurer BM35
 
Blodtrykksmåleren - Beurer BM 35 - fungérer som den skal og er enkel å bruke/betjene. Tydelige avles..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Mohammad Suleman Tilføjet dato: tirsdag 10 januar, 2017
 
 
Sonoline C - doppler
Sonoline C - doppler
 
Rask levering. Produktet fungerer bra. Kona er i 12. uke, og vi fant pulsen på fosteret. tok litt ti..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Ronny Tilføjet dato: torsdag 01 december, 2016
 
 
Hasj test - THC
Hasj test - THC
 
Rask og diskre levering.Veldig fornøyd:)
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Erik Fagerlund Tilføjet dato: mandag 26 september, 2016
 
 
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
 
Lettforståelig og enkel i bruk. Pluss for norsk manual. Virker solid
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Mikkelsen Tilføjet dato: torsdag 01 september, 2016
 
 
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
 
Fikk produktet i løpet av en dag og det virker som forventet. Jeg er svært fornøyd med selve produkt..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Kjell Arne Johansen Tilføjet dato: mandag 22 august, 2016
 
 
Alkometer LifeGuard
Alkometer  LifeGuard
 
Kjell Arne Johansen- Meget fornøyd med produktet og sevicen.
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Arne KÃ¥re Tennebø Tilføjet dato: onsdag 08 juni, 2016
 
 
PEF-Måler - Peak Flow Meter Digital - Astma - asma-1
PEF-Måler - Peak Flow Meter Digital - Astma - asma-1
 
Et svært godt apparat for å teste lungefunksjonen. Gir en meget god og nøyaktig indikasjon på nivået..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Karen Vinje Tilføjet dato: onsdag 27 april, 2016
 
 
Alkometer LifeGuard
Alkometer  LifeGuard
 
Veldig fornøyd med dette alkometeret. Enkelt og greit å bruke. Apparatet gir deg tydelige instruks h..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av malin.h.gangsto@bronnoy.kommune.no Tilføjet dato: mandag 25 april, 2016
 
 
Pulsoksymeter CMS 50D
Pulsoksymeter CMS 50D
 
Pulse Oximeter er liten og lett. Enkel og bruke både for personalet og pasienter.
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Ronny Tilføjet dato: torsdag 07 april, 2016
 
 
Hasj test - THC
Hasj test - THC
 
Veldi fornøyd med kundebehandlingen og testen. Var litt problemer med en av sendingene, men var bar..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av jeppsi Tilføjet dato: torsdag 10 marts, 2016
 
 
Hasj test - THC
Hasj test - THC
 
fikk ikke bestillingen med det første, men dette ble ordnet opp i ganske raskt og jeg fikk det jeg b..
Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av O.S Tilføjet dato: tirsdag 01 marts, 2016
 
 
5 stk. Graviditetstester
5 stk. Graviditetstester
 
God pris, god kvalitet! Veldig praktisk å bestille flere for å være helt sikker på at prevensjonen h..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Arne Berge Tilføjet dato: lørdag 20 februar, 2016
 
 
Sensor til AL7000
Sensor til AL7000
 
Arne Berge Sensoren kom raskt levert og var svært lett å bytte.
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Birger Haugstad Tilføjet dato: onsdag 17 februar, 2016
 
 
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
 
Dette er et meget enkelt og pålitelig produkt. Det er få knapper å holde styr på, og instruskjonene ..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Svein Willy Grøtte Tilføjet dato: onsdag 17 februar, 2016
 
 
Alkometer alcoscan AL7000
Alkometer alcoscan AL7000
 
Synes å være et veldig bra produkt. Testeren viser et raskt resultat og er i tillegg meget brukerven..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Sigurd Tilføjet dato: onsdag 27 januar, 2016
 
 
Alkometer alcoscan AL7000
Alkometer alcoscan AL7000
 
Hei. Er veldig godt fornøyd med AL 7000, den gir rask og klart svar på alkoholinnholdet i blodet...
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Anonym Tilføjet dato: onsdag 30 september, 2015
 
 
UV lykt med 12 LED
UV lykt med 12 LED
 
Jeg err veldig fornøyd med produktet jeg bestillte, og kjapt levert.
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Stig Tilføjet dato: mandag 13 juli, 2015
 
 
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
 
Kjøpte denne blodtrykksmåleren for å holde kontroll på blodtrykket mitt, da blodtrykket har vært lit..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Anonym Tilføjet dato: torsdag 25 juni, 2015
 
 
Sonoline C - doppler
Sonoline C - doppler
 
Fungere bra - Fin kvalitet og rask levering
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Knut Tilføjet dato: torsdag 28 maj, 2015
 
 
Alkometer LifeGuard
Alkometer  LifeGuard
 
Kjempefornøyd med dette alkometeret - Brukte AL9000 før, som jeg også var fornøyd med, men denne er ..
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Fru Jacobsen Tilføjet dato: søndag 05 april, 2015
 
 
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
 
En kjempe god blodtrykksmåler, som er enkel og god i bruk :) Et must i hvert eneste hjem :)
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Oddvar Antonsen Tilføjet dato: onsdag 11 februar, 2015
 
 
Alkometer LifeGuard
Alkometer  LifeGuard
 
Er meget godt fornøyd med produktet. Velg enkel å bruke.
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Jorunn Tilføjet dato: onsdag 04 februar, 2015
 
 
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
 
Super blodtrykksmåler, veldig enkel å bruke uten for mange knapper og funksjoner.
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
 
Skrevet av Anonym Tilføjet dato: fredag 21 november, 2014
 
 
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
Blodtrykksmåler Honsun LD-578
 
Uten tvil verdi for pengene. Fornuftig pris og høy kvalitet
Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
 
 
 
 
 
Viser 1 til 28 (af 28 anmeldelser) Søgningen fandt:  1 
 

Kundeservice

Guides

Nyhetsbrev

Tilmeld Frameld

Du kan lese våre vilkår her


Copyright © 2017  -  TESTDEG AS  -  Slyngvegen 24a  -  2165 Hvam  -  Tlf: 21 38 35 44  -  Organisasjonsnummer: 913 640 063  -  Mail: info@test-deg.no