Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Promillemåler

Alkohol og kjørsel hører ikke sammen. Vil du være sikker på at du ikke blander disse sammen, er det en god idé å ta en titt på et promillemåler fra test-deg.no. Vi tilbyr våre kunder alt fra et meget presist promillemåler til vår mer upresise. Du kan dermed være sikker på å få en promillemåler, som dekker ditt behov, enten du mangler en alkometer for moroskyld til festen eller for å sjekke promillen før du setter deg bak rattet.Alkometer Lifeguard

Det er naturligvis forskjell på hvilket promillemåler du skal kjøpe alt etter hva ditt primære behov er. Vi sier dog som hovedregel på test-deg.no, at det kun er våre absolutt beste alkoholmålere som er gode nok, hvis du skal bruke den som bekreftelse på at du trygt kan sette deg bak rattet. Denne type meget presise promillemålere er basert på brenselsceller, da dette gir et meget nøyaktig resultat.

Samme promillemåler som politiet bruker

Vi tilbyr faktisk våre kunder, samme promillemålere som de bruker hos politiet for å sjekke etter spritbilister. Du kan med andre ord være sikker på at resultatet blir det samme, enten det er deg selv eller politiet som sjekker deg, noe som gir deg trygghet bak rattet.

Vi, på test-deg.no legger stor vekt på at våre produkter er av høy kvalitet. Dette gjelder i særdeles stor grad produkter, der resultatet har stor betydning, som f.eks. ved en alkoholmåler. Vi sørger derfor for at våre toppmodeller, basert på brenselsceller alltid blir testet og etterkalibrert av politiets leverandør Unimenco A/S. Dette er din sikkerhet for at våre produkter alltid er av en høy kvalitet, og at du kan stole på den promillemåleren du kjøper hos oss.

Promillemåler for moro

Vi har dog også våre modeller som primært henvender seg til morsomme innslag til fester eller lignende. Disse modellene er oftest ikk så presise, men gir kun et forenklet bilde av din faktiske promille. Vi fraråder derfor meget sterkt, at man bruker disse alkoholmålerne før man setter seg bak rattet. Det virker dog som et fantastisk innslag til festen, da den virkelig kan få i gang en gøyal stemning.

Guide til valg av alkometer | Info om Alkoholmåling | 4 typer av alkometre