Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Saturasjonsmåler

SaturationsmålerVeldig mange nordmenn lider av sykdommen Kronisk Obstruktiv Lungesykdom (KOLS).

Det er en sykdom som kan gjøre livet svært vanskelig, fordi du lett kan bli kortpustet. For å få mer kontroll over sykdommen, kan det være en god idé å kjøpe en saturationsmåler, også kalt pulsoksymeter. Også for folk som lider av hjerteproblemer, kan en saturationsmåler være en god investering. En saturationsmåler er en kjekk liten enhet. Det er så lite at du enkelt kan ha den i vesken, eller i jakkelommen når du beveger deg utenfor de fire veggene.

Slik virker den.

Saturationsmåleren fungerer ved at man setter den fast, ved hjelp av en klemmefunksjon på spissen av en finger. Ved hjelp av små lysdioder kan den fortelle deg om oksygennivået i blodet og hjertefrekvensen. Før i tiden, måtte du ta en blodprøve for å få svar på disse tingene, mens det i dag er så mye enklere og mer praktisk med såkalte pulsoksymetre, for pasienter som lider av lunge og eller hjerteproblemer, og for alle slags andre folk som kanskje bare ønsker å få kunnskap om deres kroppsfunksjoner.

 

Hvilken saturasjonsmåler/pulsoksymeter skal du velge?

Alt etter hvilket behov du har er det forskjellige saturasjonsmålere du kan velge.

Er ditt behov at du skal måle oksygenprosenten en gang i mellom, for å holde styr på at den ikke blir for lav, er CMS-50D mer enn nok.

Vil du gjerne kunne lagre dine målinger på en Pc eller Mac og ha mulighet for å sette på alarmer, så ditt pulsoksymeter bipper, når oksygenprosenten når under et visst nivå. Så skal du velge CMS-50D+ eller vår toppmodell SP-20

CMS-50FW er den siste mulighet, som utover de funksjonene som er nevnt ovenfor er designet så det kan bæres på armen som en klokke. Derfor er det bl.a. veleget til søvnmonitorering.