Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Alkotester

En alkotester gir deg mulighet til å kunne teste din egen promille. Det kan være veldig mange grunner til at man gjerne vil gjøre dette og man bør være meget klar omkring formålet, allerede før man skaffer en alkotest. Det har nemlig meget stor betydning, hvilken alkotester man skal skaffe.

Hvis man bare er på utkikk etter en alkotester som kan sette litt gang i neste fest, kan man nøyes med en av de billige. Disse kan kjøpes mange steder, både i fysiske butikker, men også i mange nettbutikker. Det vil oftest være letteste å kjøpe dem i en nettbutikk og det er snakk om en meget liten investering.

Guide til valg av alkometer | Info om Alkoholmåling | 4 typer alkometre

 

 

Hvis man velger å kjøpe en av disse billige alkotestene, skal det dog utelukkende være fordi den skal brukes til morsomme formål. Hvis man gjerne vil ha en alkotest som skal brukes til mer seriøse formål, bør man nemlig grave dypere i lommen. Selvom billige alkotester kan være morsomme å bruke, er de nemlig meget upresise. Det betyr at du langt i fra kan være sikker på resultat den gir deg. Du kan derfor ikke ta en billig alkotest for å se hvorvidt du er i stand til å kjøre bil eller ikke. For da er det rimelig stor sannsynlighet for at politiets test vil gi et annet resultat og det er deres test som teller til syvende og sist.

Guide til valg av alkometer | Info om Alkoholmåling | 4 typer alkometre

 

Hvis man derimot gjerne vil ha en mer presis alkotest, skal man skaffe en som inneholder brenselscelle. Det skal faktisk helst gjerne være en så stor brenselscelle som mulig og minst 0,5. Ellers vil resultatet ikke være presist nok.

Prisen på disse ligger gjerne 5-6 ganger høyere enn de billige alkotestene og da blir det snakk om forholdsvis store utgifter. Men de kan til gjengjeld holde i mange år, i motsetning til de billige som man må bytte ut hele tiden.

Det finnes flere forhandlere av presise alkotester i Norge. Det kan dog være vanskelig å finne butikker som selger disse. Derfor er det vanligvis det enkleste å kjøpe alkotester på internettet, hvis man gjerne vil ha en av høy kvalitet.