Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Alkoholmåler

Alkometer LifeGuardUnngå kjøring i beruset tilstand med en alkoholmåler
Mangler du en måte å sjekke om du kan kjøre bil, eller har du bare behov for å få et innblikk i din promille, så er en alkoholmåler den riktige løsningen. Det finnes måter, hvor man kan beregne seg frem til sin promille, men det er ingen enklere løsning enn en alkoholmåler.

Et festlig innslag til julefrokosten.
En alkoholmåler kan bidra til ekstra moro til byturen, eller et festlig innslag til en julefrokost. Vil du unngå en bot for fyllekjøring, kan du måle din promille, innen du starter bilen. Så om du skal i butikken dagen etter en tur på byen, er det enkelt å sjekke om du kjører lovlig.
De fleste målere kan ligge i en jakkelomme og er derfor praktiske og enkle å ha med til en fest. Vil du sjekke om folk er for berusede til å komme inn til festen, er et alkometer, også den letteste løsningen. Det kan også være at du bare vil ha det ekstra morsomt på byturen.

Enkel og presis å bruke
Fremgangsmåten er enkel. Blås i munnstykket og avles promillen på skjermen.
Det kan forekomme avvik ved måling, hvis man har spist eller drukket innenfor de siste 15 minuttene før målingen. Man kan få målere med svingende presisjon. Med en presisjon fra 80-95% er det mulig å kunne kjøpe utstyr, tilsvarende det politiet bruker.
Hvis man skal ut og investere i en alkoholmåler, skal man være oppmerksom på om den har en brenselscelle. Hvis man innen målingen har spist lakris eller røyket, kan en alkoholmåler uten brenselscelle gi upresise resultater. Man skal også være påpasselig med hvordan man behandler en måler med brenselscelle. Blåser man røyk direkte inn i den, kan brenselscellen gå i stykker. De mest presise målere skal noen ganger inn til kalibrering.

Så står du og mangler en måte å kontrollere festens deltagere, eller vil du være sikker på å ikke kjøre på fylla, er en alkoholmåler det rette valget for deg.  Sjekk markedet og finn en passende måler til ditt behov. Det finnes alt fra profesjonelle- til hjemmemålere. Med ovenstående i bakhodet burde du nå være i stand til å finne en god promillemåler.

Guide til valg av alkometer | Info om Alkoholmåling | 4 typer alkometre