Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Hvordan tar jeg i bruk min angrerett?

Gir kunden test-deg.no beskjed om at kunden har angret kjøpet innen 30 dager etter levering, tilbakebetaler test-deg.no det mottatte beløbet. Angreretten kan kun benyttes, hvis varen tilbakeleveres i vesentlig samme stand og mengde. Angreretten bortfaller derfor, hvis du bruker varen på en måte som helt klart forringer varens salgsverdi vesentlig.

Ved kjøp av tests og målere til bruk på kroppen må forseglingen ikke brytes, av hygienemessige årsaker. Brytes forsegling blir varens verdig vesentlig forminsket, og kjøpet kan derfor ikke lenger angres.  

Varer som returneres UFRANCO eller på postoppkrav, nektes mottagelse. Ved returnering bes du bruke Posten - ikke alternative pakkedistributører, da dette gjør det mulig å spore varen hvis den skulle bli borte under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarlig emballert - sammen med en kopi av fakturaen og skriv vennligst tydelig at du ønsker å benytte deg av angreretten, og at du derfor ønsker å få tilbakebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen i retur som forsiktig pakke med Posten.

Du kan også angre ditt kjøp ved å nekte mottagelse av forsendelsen.
Disse returregler gjelder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gjelder ikke varer solgt til bedrifter.

Hvis du angrer kjøpet, skal ud fylde ut våre returskjema - klikk her og sende varene sendes til:

Testdeg AS Co/ Granada AS
Sørlieveien 118
1788 Halden

Hvis du angrer kjøpet, får du naturligvis det beløpet du har innbetalt til oss, tilbake. Beløpet blir overført til det kortet du har betalt med eller på din bankkonto når vi har mottatt varen  i retur og kontrollert, at den lever opp til betingelsene for angrerett.

Eneste omkostningen du har når du angrer, er portoen for å sende varen tilbake til oss. 

 

Gå til forsiden Gå tilbake til "Spørsmål og svar"