Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Velg riktig hjertelydsmonitor

HjertelydsmonitorVelg riktig hjertelydsmonitor

Det finnes ikke noe mer livsbekreftende enn å høre hjertelyden på babyen i magen, og det kan du gjøre til enhver tid med din egen private hjertelydsmonitor.

Test-deg har forskjellige, nøye utvalgte hjertelydsmonitorer til dette formålet. Monitorene er utvalgt etter test mot andre monitorer ogvært best i hver sin prisklasse.

Les vurdering av de to monitorene her:

Monitorene kan brukes fra 12. graviditetsuke og frem til fødslen.

Uansett hvilken monitor som brukes på det tidlige stadiet i graviditeten er det, som ikke-kyndig, en utfordring å finne hjertelyden og å kunne skille den fra rytmen i morkaken . Det er dog fullt mulig å gjøre dette, med alle de testede monitorer etter litt søking på magen. Jo mer fremskreden graviditeten er, jo lettere blir det å finne hjertelyden gjennom magehuden.

Ultralydsgeleen er et meget viktig hjelpemiddel. Faktisk så er det nesten umulig å få det til uten.

Den største forskjellen på de testede hjertelydsmonitorene er konstruksjonen av selve monitoren. Alle monitorer med unntak av Baby Sound C1 er konstruert slik at det er selve apparatet man holder mot magen, mens Baby Sound C1 har en separat søkemekanisme som brukes på magen, og som er forbundet til selve apparatet via kabel. Denne forskjellen er utslagsgivende med tanke på hvor klissete apparatet blir ved bruk med geleen. Dette aspektet samt kvaliteten har vært avgjørende for at vi hos Test-deg har valgt nettopp de hjertelydsmonitorene vi selger.

babysound ABaby Sound – doppler:

Baby Sound doppleren er lett å bruke. Monitoren er innbygget i selve apparatet, som brukes til søking på magen, og lyden av babyens hjerterytme høres via de medfølgende høretelefonene.

Anvendelse:

Selve monitoren er en anelse fremskutt i forhold til den delen av apparatet, man holder på med hånden, hvilket minimerer mengden av gele man får på fingrene og på selve apparatet. Spesielt i den tidlige fasen av graviditeten er det nødvendig å prøve seg litt frem og føre apparatet rundt på magen for å finne hjertelyden, og her er det fint at geleen ikke fetter til apparatet og hendene. Baby Sound doppler er lett å bruke og helt klart den doppleren i den lave prisklassen, som er lettest å arbeide med.

Lyd:

Det kan som nevnt være utfordrende å lokalisere hjertelyden tidlig i graviditeten, men når den lokaliseres er den klar og tydelig i Baby Sound doppleren. Det er mulighet for tilslutning av to hodetelefoner, som gjør det mulig å dele oplevelsen.

Design:

Baby Sound doppleren har et pent og diskret design og fyller ikke mer enn, at man kan ha den i lommen. Den er liten og lett og er uten skarpe kanter og hjørner, hvilket gjør den behagelig å bruke og lett å rengjøre.

 

Sonoline CBaby Sound C1 – doppler:

Baby Sound C1 doppleren er igjen lett å bruke. Monitoren er plassert i en separat stav som er forbundet til selve apparatet med en kabel. Staven med monitoren brukes til søking på magen, og selve apparatet er på den måten ikke i berøring med mavehuden og gele. Apparatet har til forskjell fra andre apparater en skjerm som samtidig med lyden angir babyens hjerterytme og antallet av pulsslag.

Anvendelse:

Staven med monitoren brukes til lokalisering av hjertelyden på magehuden, mens lyden og skjermen avspilles fra selve apparatet, som man holder i den andre hånden. Igjen er geleen essensiell til lokalisering av hjertelyden, og det er en stor fordel at geleen ikke er i kontakt med selve apparatet. Baby Sound C1 er derfor den doppleren med absolutt minst sjenanse forbundet med gele og rengjøring. Staven til bruk på magehuden er lett å føre rundt på magen, og monitoren som gjorde det klart lettest å lokalisere hjerterytmen, også tidlig i graviditeten.

Lyd:

Lyden er klar og tydelig i Baby Sound C1 doppleren og det er rart at hodetelefoner ikke er nødvendige. For ikke å lage unødvendig støy, er det mulighet for tilslutning av hovedtelefoner, som fungerer upåklagelig.

Design:

Baby Sound C1 doppleren har et lekkert og profesjonelt design. Den er liten og lett og den innebygde skjermen er klar og tydelig i sin fremtoning. Staven med monitoren kan plasseres på siden av apparatet, og er derfor ikke i veien. Rengjøring er enkel i og med at det kun er staven som er i forbindelse med geleen.