Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Persondatapolitik

Generelt om personopplysninger

Retningslinjer for personopplysninger beskriver hvordan Test-deg.no samler inn og behandler informasjon om deg som kunde.

Retningslinjer for personopplysninger gjelder for personopplysninger som du gir oss, eller som vi innhenter via vår nettbutikk Test-deg.no.

Test-deg.no er ansvarlig for dine personopplysninger, og alle henvendelser til Test-deg.no kan gjøres via vår kontaktinformasjon, som du finner nederst på denne siden.

 

Hvilke personopplysninger lagrer vi, og hva brukes de til?

Når du besøker vår nettbutikk, lagrer vi automatisk informasjon om deg og din bruk av vår nettbutikk, f.eks opplysninger angående hvilken type nettleser du bruker, hvilke søkeord du benytter og din IP-adresse, inkludert nettverksplassering og informasjon om din pc.

Hensikten er å optimalisere brukeropplevelsen for deg som kunde/bruker og nettbutikkens tekniske funksjoner, samt gjennomføre målrettede markedsføringstiltak, f.eks. Retargeting via Google og Facebook. Databehandling av informasjon er nødvendig for at vi skal ivareta og  forbedre  nettbutikken og våre systemer og presentere relevante tilbud og nyheter.

Rettsgrunnlaget for behandlingen er EU,s Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) artikkel 16 - 20.

Når du handler hos oss, kjøper et produkt via vår nettbutikk, eller kommuniserer med oss via vår nettbutikk, lagrer vi informasjon om deg som kunde og din bruk av vår nettbutikk, f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, betalingsmåte, informasjon om hvilke vare(r) du har kjøpt og evt. har returnert, leveringsforespørsel og informasjon om IP-adressen, der ordren  ble registrert.

Hensikten er at vi kan levere produktene du har bestilt fra oss og ellers oppfylle vår avtale med deg som kunde, kunne administrere dine rettigheter til å returnere og reklamere på produkter og ditt kjøp. Vi kan også behandle informasjon ang dine kjøp for å overholde gjeldende juridiske krav, inkludert regnskapsføring i vårt selskap. For å forhindre svindel, innhenter vi opplysninger om IP-adressen på kjøpstidspunktet.

Rettsgrunnlaget for behandlingen er EU,s Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) artikkel 16 - 20.

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, via vår nettbutikk, lagrer vi opplysninger om ditt navn og din e-postadresse.

Hensikten er å kunne sende nyhetsbrev til deg, som inneholder tilbud, nyheter og annen relevant informasjon.

Rettsgrunnlaget for behandlingen er EU,s Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) artikkel 16 - 20.

 

Mottaker av Personopplysninger

Informasjon angående navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og ordrenummer, samt spesifikke detaljer som gjelder leveranseadresse, videresendes PostNord, Bring eller andre transportører, som står for distribuering av din ordre. Ved kjøp av ikke lagerførte varer, kan opplysningene videresendes produsenten eller selgeren av den aktuelle varen, som i så fall vil stå ansvarlig for leveransen.

Informasjon kan også oversendes eksterne samarbeidspartnere, som behandler opplysningene på Test-deg.no’s vegne.

Vi bruker eksterne samarbeidspartnere til bl.a. ”teknisk drift” samt ”forbedringer” av våre systemer, utsendelse av nyhetsbrev og målrettede markedsføringstiltak, herunder ”Retargeting markedsføring” via Google og Facebook.


Din vurdering av vår nettbutikk og våre produkter generelt, samt ditt navn og e-postadresse videresendes til Trustpilot. Det kan, på våre vegne, sendes en e-post til deg etter ca. 7 dager for en vurdering på Trustpilot,s hjemmeside. Dersom du som kunde/bruker velger å foreta en anmeldelse, vil Trustpilot være ansvarlig for dine personopplysninger.

 
Disse virksomhetene er databehandlere og behandler kun data under våre instrukser, som vi er dataansvarlige for.

Databehandlerne kan ikke bruke opplysningene til annet enn å oppfylle avtalen med oss, og er underlagt taushetsplikt.

Vi har databehandleravtaler med alle våre aktuelle samarbeidspartnere.

To av disse databehandlerne, Google Analytics v/Google LLC og Facebook Inc. er begge etablert i USA.
De nødvendige garantiene for overføring av informasjon til USA, er sikret gjennom databehandlerens sertifisering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Lov om behandling av personopplysninger. (Personopplysningsloven)

Google LLC's sertifisering finnes på  https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Facebook Inc.'s sertificering finnes på  https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

 

 

Dine rettigheter

Vi plikter å opplyse om dine rettigheter på en profesjonell og fornuftig måte.
Du har rett til å få innsikt i informasjon vi har lagret om deg, retting av informasjon, sletting av informasjon, begrense behandling, dataportabilitet, innsigelser og rett til å klage.

Dersom behandling av personopplysninger er basert på et samtykke, kan dette samtykket til enhver tid trekkes tilbake.

Dersom du ønsker å benytte en eller flere av dine rettigheter, eller ønsker mer informasjon angående dine rettigheter, kan du til enhver tid kontakte oss; via mail: info@test-deg.no eller telefon: 40 62 92 35

Kontakt vår kundeservice dersom du har en klage eller vil reklamere på ditt kjøp.

Dersom vi ikke lykkes å finne en løsning, kan du kontakte Forbrukerrådet, Fred Olsensgate 1, 0152 Oslo, https://www.forbrukerradet.no/

Du kan også kontakte EU-kommisjonens klageportal online, som kun vil være relevant hvis du har adresse utenfor Norge.

Du finner klageportalen her https://forbrukereuropa.no/

Våre kontaktopplysninger finnes nederst på denne side.

 

Sletting av persondata

Personopplysningene lagres kun så lenge det er nødvendig i forhold til hva opplysningene skal brukes til.

Du kan alltid kontakte oss for å sjekke hvilke opplysninger vi har angående ditt kundeforhold. Send oss en e-post og oppgi navn og adresse. Hvis du vil at vi skal slette personopplysninger, må dette komme tydelig fram i e-posten.

Vi kan vi til enhver tid kontaktes ved spørsmål i denne forbindelse. Du finner kontaktopplysningene nederst på denne side.

 

Sikkerhet

Vi har gjennomført tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak mot at personopplysninger, ved et uhell eller ulovlig tilintetgjøres, mistes, endres eller degraderes og for at ikke uvedkommende får kjennskap til eller misbruker disse opplysningene.

Kun medarbeidere, som har et reelt behov for tilgang til dine personopplysninger, har adgang til disse opplysningene gjennom vårt system.

 

 

Endringer i Personopplysninger

Som kunde/bruker har du til enhver tid muligheten til å se den nåværende versjonen av vår personvernpolicy via vår nettside.

 

Kontaktopplysninger / Dataansvarlig

Test-deg.no er dataansvarlig for alle persondata som lagres via nettbutikken.

Har du spørsmål eller kommentarer til personvernerklæringen eller ønsker å benytte deg av en eller flere av dine rettigheter beskrevet på denne side, kan du kontakte oss på følgende måte:

Testdeg AS
Sørliveien 118
1788 Halden
Norge

Telefon: 40 62 92 35
E-mail: info@test-deg.no