Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

FAQ Narkotest

NarkotestEr det forskjell på narkotester?

Ja, det er forskjell både med hensyn til design og kvalitet.

Det viktigste for oss er å forhandle de mest presise og nøyaktige testene som finnes. Sikkerhet først. En dopingstest er ment primært for å gi et korrekt resultat. Kan ikke resultatet stoles på, er testen verdiløs. Det er derfor vi forhandler de beste narkotikatestene som eksisterer, og som er produsert av noen av verdens ledende forskere i USA.

Hvor lang tid kan stoffene spores med en narkotest?

Nedenfor er det angitt noen ca. estimater, da det er mange faktorer som spiller inn på hvor lang tid narkotika kan spores i kroppen.

Faktorer som mengde som er inntatt, samt i hvilken grad personen er vant til det gjeldende stoffet, har en innvirkning på hvor lang tid, et stoff kan spores i henholdsvis urin og spytt.

Stoff Navn
Urintest sporingstider
Spyttest sporingstider
Minimum Maksimum Minimum Maksimum
Amfetamin (AMP) 2-7 timer 2-4 dager 1-2 timer 1-2 dager
Barbiturater (BAR) 4-6 timer 3 dager - -
Benzodiazepiner (BZO) 4-6 timer 2-14 dager 2-4 timer Opp til 24 timer
Cannabis/Hash (THC) 2 timer 2-4 dager* < 1 time Opp til 4 timer
Ecstasy (MDMA) 2-4 timer 2-4 dager 1-2 timer 1-2 dager
Kokain (COC) 1-4 timer 1-3 dager < 1 time 1-2 dager
Metadon (MTD) 2-4 timer 2-14 dager - -
Metamfetamin (MET) 2-7 timer 2-4 dager 1-2 timer 1-2 dager
Opitaer (OPI) 2 timer 2-3 dager < 1 time 1-2 dager
Oxycodone (OXY) 2 timer 2-4 dager - -
PCP (PCP) 4-6 timer 3-8 dager - 1-2 dager

* Kroniske misbrukere av Cannabis / Hasj har vist positive resultater i opp til 10 dager og i meget sjeldne tilfeller, er det enkelte som er testet positive i opp til 60 dager etter.

Ovenstående sporingstider/deteksjonstider er laget av: Advanced Toxicology Network (A SAMSHA Certified Lab), Dr. Stuart Bogema, Lab Director.

Hva er en manipulasjonstest?

Ettersom Narkotester blir mer og mer udbredte, vil det også være personer, som vil forsøke å lure seg til et negativt resultat.
Det er mange måter å jukse til et negativt resultat. Hvis, for eksempel. vann tilsettes til urinprøven, eller dersom store mengder vann drikkes umiddelbart før testen utføres, vil produktet ikke være nøyaktig. Videre kan en uklarhet i prøven vises ved å tilsette forskjellige substanser i urinen. F.eks. såpe, klor-og sitronsyre. På nettet er i det svært mange som gir medisiner for å maskere urinprøver. Derfor har noen av våre narkotester en innebygget manipulasjonstest.

Hvor presise er de forskjellige narkotestene?

Våre narkotester er meget presise med ca. 97-99% nøyaktighet. De fleste av våre urintester viser resultatet med 99% nøyaktighet, dog skal det gjøres oppmerksom på at testene kan gi utslag på reseptbelagt medisin. Se unimenco her for de forskjellige kryssreaksjoner.

Hvorfor varierer strekene på de forskjellige narkotester i tykkelse og styrke?  

Dette har ingen betydning. Strekene kan variere alt etter hvor mye urin de har oppsuget. Sørg alltid for å følge instruksene i brukerveiledningene. Ved metamfetamin og benzodiazepiner kan strekene forekomme mer utydelige enn på de andre soffer. De er fortsatt negative, bare de kan skimtes.

Hvorfor skal jeg velge en spyttest frem for en urintest?

Ved en urintest er det langt større mulighet for å manipulere med resultatet enn ved en spyttest. Ved en spyttest unngår man ukomfortable prosedyrer, når testen skal utføres, spesielt med tanke på oppsyn som bør holdes ved en urintest. I tillegg skal det nevnes at en spyttest typisk vil detektere for stoffer som er inntatt, opptil maksimum 2 dager før testen blir utført. Se evt. deteksjonstider hos Unimenco A/S her.

Skal et positivt resultat sendes til laboratorium?  

Intet resultat er 100% nøyaktig, derfor bør en narkotest, som har gitt et positivt resultat sendes til laboratorium for bekreftelse. Laboratorieanalyser er de eneste som er juridisk gyldige, da de kan presisere hvilket stoff det er tale om.

Er det utløpsdato på narkotestene?

Det er utløpsdato på alle produkter, holdbarheten varierer dog avhengig av hvilket produkt det er snakk om. Typisk vil holdbarheten være mellom 10 -18 måneder.