Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Angelsound

Er du på utkikk etter en doppler eller en angelsound som noen velger å kalle det?

Vi har våre egen dopplere av en meget høy kvalitet og perfekt for vordende foreldre som ønsker å overvåke utviklingen til deres baby.

Du kan bruke en angelsound eller doppler til å lytte til ditt ufødte barns hjerterytme. Prosedyren er som følger: Doppleren bruker ultralyd for å skanne babyens hjerterytme, som du deretter kan høre ved hjelp av de medfølgende hodetelefonene eller en høyttaler slik at alle kan høre det. Det siste alternativet er bare gyldig for vår doppler Sonoline C, som også er vår toppmodell.

 

Vi har to modeller av angelsounds

Den ene heter Babysound og er vår billigste angelsound. Den kan måle din babys hjerteslag meget presist, og har medfølgende høretelefoner og Minijack stikk, så du kan koble den til din PC og lagre lyden av din babys hjerteslag.

Vår toppmodell av angelsounds heter Sonoline C og er som beskrevet, utstyrt med et stort display hvor alle de nødvendige data blir vist.

Det medfølger også høretelefoner til Sonoline C, og vi har valgt å gi et Gratis Minijack stikk med til denne modellen også. Det betyr at du også kan koble Sonoline C til din PC for å lagre hjerteslagene til babyen.

Det er vår erfaring at det er en ganske stor hit å ta opp lyden av din babys hjerteslag på din PC og sende lyden til venner og familie

God fornøyelse med din doppler!

Slik bruker du din doppler

Fremgangsmåten for bruk av en Doppler er den samme som hos din jordmor eller lege. Det påføres ultralyd-gel på magen eller Doppleren for å skape en god forbindelse. Doppleren kan også brukes uten bruk av ultralyd-gel, men det er litt vanskelig å finne hjertelyden på denne måten.

Doppleren plasseres på den gravide kvinnens mage og flyttes rundt magen for å oppnå tilkobling. Du kan veldig lett høre når du har funnet det rette stedet å lytte til babyens hjerterytme.

På vår Sonoline C kan du også følge på den store skjermen som viser en graf over hjerterytmen. Ytterligere vises det antall slag per minutt også i displayet, noe som kan være veldig morsomt å se på.