Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Blodtrykksapperat i høykvalitet

Det har i de siste årene vært en stor stigning i anvendelsen av blodtrykksapperater i hjemmet. Dette har sin grunn i at det oftest er mer behagelig å ta testen i eget hjem og i trygge omgivelser og på denne måten også gjøre resultatet mer pålitelig. Det er viktig at man sørger for å få en blodtrykksmåler av høy kvalitet, så man ikke får et resultat som egentlig ikke stemmer. Det er naturligvis en lang rekke fordeler du kan oppnå ved regelmessig bruk av en blodtrykksmåler. Du kan for eksempel gjøre det mulig å gripe inn i tide, hvis du oppdager en stigning i dine blodtrykksresultater. På denne måten unngår du enkelt de følgesykdommene som kan komme ved forhøyet blodtrykk, som godt kan være rimelig alvorlige.

Høy kvalitet av blodtrykksapperater

BlodtrykksapperaterHos Test-deg.no, legger vi meget stor vekt på at vårt utvalg av blodtrykksmålere avspeiler høy kvalitet. Det er på et punkt som dette, ikke særlig smart å spare penger, ved å kjøpe en blodtrykksmåler, hvor kvaliteten ikke er godkjent. Det er derfor vår største anbefaling, at man alltid kjøper en blodtrykksmåler av høy kvalitet. Dette har vi valgt å gjøre enkelt, når man handler hos oss, siden alle våre produkter er av høy kvalitet og samtidig til fordelagtige priser.

Justerbar manchett

Den blodtrykksmåleren man til sist velger, bør ha en justerbar manchett, så man kan tilpasse den til den ideelle størrelsen. I tillegg er det også en god idé å velge en måler som måler blodtrykket på overarmen eller ved håndleddet. Det følger alltid med en bruksanvisning til den blodtrykksmåleren man kjøper. Det er naturligvis vår største anbefaling, at man følger bruksanvisningen meget nøye.

Ditt blodtrykk er forhøyet

Hvis blodtrykket ditt ligger over 140/90 mmHg i hvile, har du forhøyet blodtrykk. Det er en god idé å måle blodtrykket ofte og oppsøke lege, hvis blodtrykket ligger over 140/90. Dette gør det mulig å komme i behandling for eventuelle følgesykdommer, og dermed holde seg sunn og frisk.

Hvis du kjøper blodtrykksmåler hos Test-deg.no, er du sikker på høy kvalitet og flott og brukervennlig design. Våre blodtrykksmålere gir deg et raskt og presist resultat, så du kan gripe inn så fort som mulig, hvis du opplever problemer med ditt blodtrykk.

Mange av våre blodtrykksmålere er godkjent av BSH, hvilket vitner om høy kvalitet og brukervennlighet.