Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Blodtrykksmåler til overarm

Ved å benytte en blodtrykksmåler til overarmen, kan du følge utviklingen i forbindelse med ditt blodtrykk, og har dermed muligheten for å gripe inn før det er for sent.

Mange begår den feil at de ikke får sjekket deres blodtrykk ofte nok, og dermed kan skaden ha skjedd, før man når å gjøre noe med det. Med en blodtrykksmåler kan du forhindre dette, ved å måle blodtrykket ofte og dermed følge med i utviklingen.

 

 

Hvilken blodtrykksmåler skal du velge?

 

Det finnes utrolig mange blodtrykksmålere på markedet, og det kan derfor være vanskelig å bestemme seg for hvilken man skal kjøpe. Det er mange kriterier som spiller inn når du skal velge en blodtrykksmåler, og vi vil her forsøke å hjelpe deg på riktig vei.

 

Først og fremst er det viktig at du sjekker om din ønskede blodtrykksmåler er klinisk testet, altså testet av profesjonelle og dermed godkjent. Dette gjør at nøyaktigheten som regel er mye høyere, og derfor kan vi trygt anbefale at man ser seg om etter en klinisk testet blodtrykksmåler.

 

Klinisk validert blodtrykksmåler

 

Dette utelukker dog desverre mange av de billige modellene, og derfor skal du betale noe mer for disse blodtrykksmålere. Etter å ha sjekket dette, kan du ha noen personlige kriterier til din blodtrykksmåler. Det kan for eksempel være at du ønsker at din nye blodtrykksmåler skal kunne tilsluttes en datamaskin, slik at du kan analysere tallene ytterligere. Hvis du ikke har dette som kriterium, kan du spare en del penger på valge. Men husk å passe på å ikke gå på kompromiss hvis dette er noe som er viktig for deg, ettersom det er din helse og din livskvalitet som står på spill. En blodtrykksmåler med datamaskintilslutning er også meget populær, da den gir deg utallige muligheter for å analysere og vurdere tallene.

 

Et annet generelt kriterium når du velger blodtrykksmåler, er størrelsen på manchetten. Mange er i tvil om hvilken størrelse som passer til dem, og derfor er det også mange som har feil størrelse av manchetter. Dette betyr at blodtrykksmåleren ikke måler blodtrykket nøyaktig. Har du styr på alt dette, er det ingen tvil om at du nok skal få stor glede av din blodtrykksmåler.