Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Drugwipe

DrugwipeKjenner du eller har du hørt om noen som tar stoff, er du redd for at et av dine familiemedlemmer har begynt å bruke hasj eller andre former for narkotiske stoffer, ønsker du å få avklart visse ting i forbindelse med narkotika, vil en drugwipe kunne skaffe deg de resultatene du trenger.

Hva er en drugwipe?

Det er en narkotest som kan måle ned til 5-15 nanogram av det brukte stoffet. Den er derfor meget effektiv og kan spore narkotika i spyttet. Derfor er en drugwipe en aktuell test til mange diskoteker. Det kan være som stikkprøver av diskotekets gjester, hvor det også vil virke preventivt. Det kan være du som dørvakt gjerne vil ha muligheten for å ta en drugwipe test, på en person som ser påvirket ut.

Mulighetene er mange med en drugwipe test. Den er lett å ta og kan tas meget diskret. Det gir deg dermed mulighet for å bruke drugwipe selv på offentlige steder. Det kan som tidligere beskrevet være en dørvakt ved et diskotek eller til et annet sted, hvor man ikke ønsker påvirkede personer blant gjestene. Uansett hva ditt behov er, vil en drugwipe være et godt verktøy, både med en preventiv virkning og som et aktuelt verktøy til å måle om det er inntatt narko.

Det er mange muligheter med drugwipe

En drugwipe gir deg altså mulighet, som privatperson, for å undersøke om en i din familie eller vennekrets er blitt misbruker av narkotiske stoffer. Det kan være du har hatt mistanke i en periode og derfor gjerne vil ha det avklart raskest mulig, for å finne ut om det ligger noe i din mistanke eller ei. Da en drugwipe også er meget diskret å ta, kan det la seg gjøre uten å blande flere enn høyst nødvendig i det.

Det kan være godt hvis dere er et par stykker, som samlet ber personen om å ta en drugwipe, da det kan være et meget følelsesmessig område å komme inn på. Det kan være benektelse og beskyldninger som flyr gjennom luften. Det er viktig å huske at dere ønsker å hjelpe personen. Når dere er innstilt på å gjøre det, vil dere alltid kunne hjelpe personen.