Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Hør hjertet til barnet i magen

Det kan som kommende foreldre godt være utrolig fasinerende å se sitt lille barns hjerteslag for første gang. Dette er mulig med en hjertelyds monitor, som gjør det mulig å se barnets hjerteslag allerede etter 12 uker. Vi hos Test-deg.no er utrolig opptatt av at du som foreldre kan være sikker på at de produktene du kjøper hos oss er produkter av høy kvalitet, og du kan derfor føle deg trygg på, at våre hjertelyds monitorer er av den absolutt høyeste kvalitet som finnes på markedet. Vi har dog også en rekke strenge krav til våre leverandører som gjør det mulig for oss å tilby våre produkter til en meget konkurransedyktig pris, hvilket naturligvis kommer deg som kunde til gode.

Det er utrolig enkelt å bruke en hjertelyds monitor, og det kan være med på å skape noen helt spesielle bånd mellom foreldre og barn, selv før barnet egentlig er født. Det er så å si mulig å følge sitt barn på tetteste hold, hvilket er en utrolig opplevelse som kommende foreldre. Med en hjertelyds monitor fra Test-deg.no er du sikker på den gode kvaliteten da våre hjertelyds monitorer bruker den samme teknikken som du kjenner igjen fra besøk hos jordmor og legen. Her er det altså snakk om at den scanner den gravide magen ved hjelp av ultralyd, som er fullstendig ufarlig for både mor og barn.

 

Tidligere har det vært utrolig dyrt å skaffe en hjertelyds monitor, og det var derfor forbeholdt jordmødre å foreta ultralyd scanning, men med den utviklingen vi ser i dag, er det nå mulig å kjøpe en hjertelyds monitor selv, så man kan følge barnet på egen hånd. I dag er det faktisk langt fra så dyrt å anskaffe seg en egen hjertelyds monitor, noe våre priser er et meget godt tegn på. Nå får du hos Test-deg.no en hjertelyds monitor til rett over 500 lappen.

 

Som en ekstra liten detalj, er det mulig å koble hjertelydsmonitoren til din pc, så du kan sende lydfilene av barnets hjertebank til venner og familie. Vår store hjertelyds monitor er utstyrt med både høyttaler og stort grafisk LED display, som gjør det mulig for dere å følge med i barnets utvikling på utrolig nært hold.