Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Oksygenmåler til fingeren

Iltmaaler

Hvis du lider av pusteproblemer eller redusert lungefunksjon, er det svært gunstig å ha en oksygenmåler liggende hjemme. En oksygensensor gir deg raske og sikre resultater som lar deg ha det trygt til tross for dine kvaler.

Slik bruker du en oksygenmåler pulsoksymeter

En oksygenmåling er gjort svært enkelt og smertefritt fordi måleren kun skal settes på fingertuppen og skjermen vil vise blodets oksygennivå og puls. En oksygensensor viser oksygenmetningen i blodet og kan i tillegg til å informere deg om din medisinske situasjon også gi deg en indikasjon på hvor god formen din er. Uansett hva, burde et pulsoksymeter ikke brukes til å diagnosere seg selv, kun som et komplementerende verktøy.

Her på Test-deg.no tilbyr vi et bredt utvalg av oksygenmålere, noe som gjør det mulig å finne en som passer for deg, enten det er til sykdom eller idrettsutøvere. Kvaliteten er god fordi vi alltid sørger for at kunden får det beste utstyret til den beste prisen. Det faktum at prisen på våre oksygenmålere er lavere enn konkurrenten er selvsagt en stor fordel for deg som kunde. Det betyr at du kan spare penger ved å kjøpe din oksygenmåler hos oss.

Hvordan virker en oksygenmåler til måling av blodets oksygenmetning?

Selve målingen med en oksygenmåler foregår på en enkel måte. Du setter bare måleren på fingeren din og oksygenmåleren gjør resten. Målingen er gjort via gjennomlysing av fingeren, slik at du kan unngå ubehagelige stikk i forbindelse med denne type oksygenmåling. Hvis du frykter at gjennomlysningen er farlig for kroppen din eller gjør vondt, kan vi forsikre deg om at du ikke kommer til å kjenne noe. Vår oksygenmåler gjennomlyser fingeren på en smertefri måte, hvilket betyr at du vil ikke kjenne ubehag.

Raskt resultat av oksygenmetningen

Resultatet vil snart dukke opp på skjermen, noe som kan være spesielt viktig hvis du må ha hjertefrekvensen angitt raskt. Selv om prosessen med våre oksygenmålere høres enkelt ut, kan det selvfølgelig oppstå situasjoner der du ikke klarer å finne den. Derfor blir våre pulsoksymetre alltid levert med en detaljert bruksanvisning som svarer deg på alle mulige spørsmål. Du finner også en detaljert guide som kan brukes til å hjelpe deg gjennom dine første oksygenmålinger. Normale verdier for oksygenmetning er 95% - 99%.

Flere ting kan påvirke måleresultatet, bl.a. at pulsoksymeteret har løsnet seg helt eller delvis fra kroppsdelen den ble satt fast på, lys fra omkringliggende lyskilder (f.eks. lysrør eller sterkt sollys), eller neglelakk og kunstige negler (de kan absorbere lys). Les om flere ting som kan påvirke målingen din her. Husk alltid å lese bruksanvisningen grundig før førstegangsbruk.