Co2 nøytral
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke på mandag.Gjelder ikke helligdager
Bestill denne varen i dag og vi sender din pakke i morgen.Gjelder ikke helligdager
Bestill innen tiden løper ut  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender idag!  Gjelder ikke helligdager
Betaling

Sitemap Test-Deg.no

Test-deg.no, personlige tester for deg i hjemmet – her er vår sitemap:

Her finner du en liten oversikt over hva du kan forvente å finne på Test-deg.no. Vi forhandler personlige tester og test apparater for deg som vil ha muligheten til å utføre disse hjemme i egen stue. Du vil også finne links til hjelp og support på siden.

Alkoholtest

Her finner du vårt utvalg av alkometer og engangstester for måling av promille i blodet. Vi bruker bl.a samme leverandør som brukes av det Danske politiet.

Alkometer

Her har du alle våre alkometre på ett og samme sted, både alkometer som bruker halv-leder for å måle og alkometer som bruker brenselcelle for å måle alkohol innhold.

Alkotest

Dette er en engangs alkotest. Billig og enkel i bruk. Måler om du har over eller under 0,5 promille. Godkjent i Frankrike som innførte påbud om dette 1.juli 2012

Presisjon 95%

Dette er de beste alkometerne vi har og er på høyde med politiets egne. Måler med stor brenselscelle for meget stor presisjon. Brukes av institusjoner, hospitaler, militære og andre som har svært høye krav til apparatet.

Presisjon 90%

Her finner du personlige alkometre med brenselscelle teknologi med en presisjon på 90%, bl.a AL9000 som fikk ‘Beste kjøp’ av tv2 hjelper deg….

Presisjon 80%

Prisgunstige alkometre med halv-leder sensor for personlig bruk. Kan også gi utslag på tannkrem, tyggegummi, lakris etc. For å angi om man er i tilstand til å kjøre, anbefales derfor alkometre med høyere presisjon.

Tilbehør

Her finner du tilbehør som sensorer og ekstra munnstykker til alkometrene. Du finner også kalibrering til alle alkometrene her.

Baby Doppler

Hør hjerteslagene til ditt ufødte barn. Gi far en muligheten til en enda tettere kontakt med babyen. Ta opp lyden og send den til bestemor og bestefar.

Blodtrykksmåler

Mål blodtrykket ditt uten å måtte ta turen på legekontoret. Her finner du blodtrykksmålere av høy kvalitet som er enkle å bruke. Hva med en smart blodtrykksmåler som trådløst sender data til telefonen din, hvor du kan lagre resultater og se historikk og utvikling.

Blodtypetest

Lurt mange ganger på hvilken blodtype du egentlig har? Her har du en enkel test som gir deg svaret, samt et laminat så du alltid kan ha det med deg i lommeboken.

Eggløsningstest

Her finner du våre eggløsningstester i 5, 10 og 15 pakninger. Et kjekt hjelpemiddel for deg som ønsker å bli gravid.

Fertilitet kvinner

Fruktbarheten hos kvinner faller etter de runder 30 år. Her finner du en test som måler nivået av FSH (follikelstimulerende hormon). Testen er rask og enkel.

Graviditetstest

Her finner du våre graviditetstester i 5, 10 og 20 pakninger. Testen er enkel og rask, og har en nøyaktighet på 99,9% og har en følsomhet på 25mIU/mL

Hjertelydsmonitor

Monitorer som gir deg en helt spesiell kontakt med babyen i magen. Velg en med skjerm, eller en liten hendig som ikke tar mer plass enn en mobiltelefon.

iHealth

Telefonen er noe du stort sett alltid har med. Her finner du Baby Monitorer, Blodtrykksmåler, Pulsoksymeter og Tracker som trådløst kommuniserer direkte med din telefon. Enkelt og innovativt.

Inhalator- Medisinforstøver

Honsun leverer kvalitetsprodukter til hospitaler og klinikker verden over.  Her finner du en liten og hendig medisinforstøver av god kvalitet som passer både til voksne og barn.

Lungefunksjonstest

Har du Astma eller KOLS?...eller mistanke om det?  Her finner du PEP-fløyter, Spirometer, Pulsoksymeter, PEF-målere og litt tilbehør.

Narkotikatest

Her finner du narkotikatester av veldig god kvalitet. Våre tester kommer primært sett fra BMC (Boston Medical Senter) som er leverandør for bl.a NASA og Boeing. Enkel og sikker test for alle narkotiske stoffer

Narkotest

På utkikk etter en narkotest du kan stole på, som er rask og enkel? Ta en titt på siden her, så finner du det du er på jakt etter.

Spyttest

Her finner du flere tester som tar for seg enten 4 eller 6 narkotiske stoffer, og du slipper ubehagelighetene ved oppsyn slik som ved en urintest.

Urintest

Våre urintester fra BMC, er FDA, CE og CMDCAS godkjente, og ISO 13485:2003 og ISO 14971:2007 sertifiserte og holder en veldig høy kvalitet. Få klart svar innen 5 minutter. Her finner du også vår Nicotin test (COT) - røyketest.

Otoskop

Her finner du Otoskoper og Oftalmoskoper. Du finner også øretrakter i forskjellige størrelser her. Med utstyr fra Honsun er du sikret god kvalitet og presisjon.

Pulsoksymeter

Pulsoksymeter for liten og stor, til hjemmebruk og til mer profesjonelt bruk på sykehus og klinikker. Du finner også Y-sensor og armbånd for søvn-monitorering.

Stetoskop

På denne siden finner du stetoskop fra Honsun. Ergonomisk design og anti-chill ring. Med forskjellig press på bryststykket  kan du fange opp både høy og lav frekvente lyder.

Sædkvalitetstest

Dårlig sædkvalitet er en av de hyppigste årsakene til barnløshet blant par, og norske menn er blant dem i Europa med dårligst sædkvalitet. Her finner du en test du kan ta hjemme i trygge omgivelser.

Termometer

Her finner du berøringsfrie termometere. De er raske, hygieniske og garantert uten ubehag. Kan også brukes til f.eks å sjekke badevannet, temperaturen i barneværelse eller melken i tåteflasken.

UV lykt

Liten og hendig UV lykt med 12 LED for sporing av sæd og kroppsvæsker. Brukes også av sikkerhetstjenester for å finne rester av kokain eller sjekke stempler.

Hospitaler – Klinikker

Her finner du produkter med særdeles høy kvalitet og presisjon som er godkjent for bruk på sykehus, hospitaler, leger og klinikker. Her finner du varene på øverste hylle.

Alkometre

Vårt beste alkometer samt tilbehør og kalibrering. Spesielt populært blant rehabiliterings institusjoner og hospitaler. Topp kvalitet og nøyaktighet på 95%.

Blodtrykksmåler – ESH og BSH

Honsun blodtrykksmåler som er godkjent av både ESH (European Sosiety of Hypertention) og BHS (British Hypertention Sosiety).  Ypperlig kvalitet til en god pris.

Otoskop og Oftalmoskop

Her finner du Otoskop og Oftalmoskop fra Honsun som leverer produkter til sykehus og klinikker verden over.

Pulsoksymeter – Saturasjonsmåler

På denne siden finner du våre beste pulsoksymetre for måling av oksygeninnhold, monitoreing av søvn og søvnapne. Godt egnet til bruk hos leger eller klinikker.

Spirometer og PEP

Spirometer fra Vitalograph og PEP-fløyte for å sjekke lungenes tilstand. Du finner også ekstra munnstykker på denne siden.

Termometer klinisk godkjent

Berøringsfritt termometer fra Thermofocus som har vunnet flere priser for dets brukervennlighet og målemetode. Klinisk godkjent for bruk på sykehus.